Siis kuukausi mennyt bentsojen säänöllisen ottamisen lopettamisesta. Vaikutukset hyviä: tarkkavaisuus parantunut, muisti parantunut, unenlaatu parantunut, stressinsietokyky parantunut, tunteiden intensiivisyys palannut, liikenteessä tarkkavaisuus parantunut jopa nautin Seinäjoen ruuhkasta. Jaksan lukea ammattikirjallisuutta... ETC. hienoja seurauksia. Kannustan bentsojen säännöllisen käytön lopettamiseen.

Lisäksi niinä muutamana kertana kun olen bentson ottanut se on myös vaikuttanut toivotulla tavalla.

Esim. viime yönä koira oli levoton haukkui vinkui ja voinkui koko aamuyön enkä saanut unta ja stresasin muutenkin että mitä napurit sanovat... Kaiken huipuksi koira karkasi ja stressiä siitäkin oli ilmassa. Menin siis petiin otin kaksi opamoxia ja vedin peiton korviin ja kuuntelin Bob Dylanin uutta ja lopulta kai torkahdinkin. Opamox toimi juuri niin kuin pitikin eli katkaisi hyödyttömän vatvomiseni. Nukuttuani (koirakin nukkui) rohkenin viedä koiran ekan kerran pyörälenkille. Hianosti meni ja hurja kyytiä tommonen 7,8kg borderi jaksoi juosta. Sai oikein polkea ahkerasti. Tämä otetaan päivittäiseen käyttöön.. 

Bentsot ovat paikallaan täsmälääkkeinä. Jokapäiväisen käytön sijasta ainakin minun kannatta ottaa pilleri vain jos muuta ratkaisua ole käytettävissä. Mielestäni olen ottanut vain tarpeeseen eikä bentsot ole ollet mielessä arkena polttelemassa vaan tilanne on vähän kuin kuumemittarin kanssa: se tule mieleen vasta kun tuntuu että kuumetta voisi olla. Muuten koko mittaria ei ajattele.